O nama

Po čemu se razlikujemo od drugih?

Držimo se principa da četiri oka više vide nego dva. Zbog toga individualno pristupamo svakom pacijentu, gde više specijalista različitih grana stomatologije daje mišljenje iz svog aspekta kako bi se pronašlo konačno najbolje rešenje. Maksimalno smo posvećeni detaljima i imamo skup velikog iskustva u timu, na čelu sa dr Brankom Gordić, specijalistom stomatološke protetike sa preko 30 godina iskustva. Težimo perfekciji u svim aspektima rada i postpuno smo posvećeni svakom pacijentu.

Pored stalnih članova tima sarađujemo i sa velikim brojem eminentnih specijalista iz različitih oblasti stomatologije.

Loading...
Dr Branka Gordić

Dr Branka Gordić

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 1980 godine. Radila 13 godina u Alaksandrovcu kao polivalentni stomatolog. U Domu Zdravlja Novi Beograd radila od 1996. do 2015. godine. Specijalizaciju Stomatološke protetike završila 2001. na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Dugogodišnji član Stomatološke Komore Srbije. Pohađala veliki broj domaćih i stranih kongresa. Dala izuzetan doprinos struci i kroz obučavanje velikog broj doktora stomatologije koji je bio kod nje na praksi.

Od 2016. radi u ordinaciji ILIĆ DENT dajući izuzetan doprinos svojim višedeceniskim iskustvom, ogromnim znanjem i pre svega izuzetnom brigom oko detalja pri izradi protetskih radova. Znanjem i iskustvom pomera svoje i granice tima ljudi sa kojima sarađuje, tražeći uvek savršenstvo u svakoj fazi rada. Čak i kada u našu ordinaciju dođu pacijenti sa najneobičnijim i najređim problemima, doktorka potpuno smireno samo kaže: „Znam,viđala sa to.Ovako ćemo …“

Dr Božidar Ilić

Dr Božidar Illić

Diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2007. Usavršavao sa godinu dana u Domu Zdravlja Novi Beograd u okviru lekarskog staža. Tečno govori engleski jezik.

Radio u brojnim eminentnim privatnim stomatološkim ordinacijama. Pohađao brojne praktične kurseve iz oblasi endodoncije, estetske stomatologije, implantologije i protetike. Trenutno na specijalizaciji Oralne hirurgije na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Laka ruka, stručnost kao težnja da svaku intervenciju učini što bezbolnijom i prijatnijom je ono što ovog lekara izdvaja od drugih. Učesnik brojnih međunarodnih i domaćih kongresa.

Danijela Savić

Danijela Savić

Stomatološka sestra. Svojim pozitivnim i blagim pristupom otklanja strah u uliva poverenje čineći da stomatološka intervenciju prođe brzo i bezbolno. Iskusan saradnik koji daje značajan doprinos ILIĆ DENT timu.

Tečno govori engleski jezik.