Dentalni turizam

Dentalni turizam je grana medicinskog turizma u kojoj osoba popravlja zube van zemlje u kojoj živi. Vaš dolazak možete lepo kombinovati sa odmorom i obilascima lokalnih zanimljivosti.

Iako postoje mnogobrojni razlozi za dentalni turizam, velike uštede novca su glavni razlog odlučivanja pacijenta da na ovaj način reše probleme sa svojim zubima ili prosto da ulepšaju svoj osmeh. Stanovnici zapadne Evrope, Amerike, Kanade, kao i drugih razvijenih zemljama znaju koliko su skupe usluge stomatologa. Neke procedure su i do 10 puta jeftinije u našoj zemlji, tako da se sa kombinovanom cenom povratne avio karte, smeštajem i opcionim turističkim obilascima opet ostvari velika ušteda. Lična iskustva naših pacijenta, kojima su u inostranstvu rađenje određenje stomatološke procedure, govori u prilog tome da visoku cenu ne prati uvek i visok kvalitet usluge.

U stomatološkoj ordinaciji Ilić Dent radi raznovrstan tim specijalista sa višedeceniskim iskustvom. Stalnom komunikacijom naš tim lekara uvek zajednički traži najbolje rešenje za svakog pacijenta posebno. Koristimo najbolje materijale i opremu poznatih svetskih proizvođača iz zapadne Evrope, Amerike i Japana. Znanje tima i opremljenost ordinacije daju svetski nivo pružene usluge po mnogo nižim cenama.

Dodatne usluge u okviru dentalnog turizma:

  1. Besplatan prevoz od aerodroma / autobuske stanice do stomatološke ordinacije
  2. Besplatno savetovanje, plan terapije i davanje okvirnu ponude na osnovu OPT snimka. Snimak svih zuba gornje i donje vilice koji možete uraditi u zemlji u kojoj živite i poslati nam na mail: office@ilicdent.com
  3. Dodatne popusti na veće radove
  4. Lokalni broj da bi mogli da budemo stalno u kontaktu
  5. Ako vam je potreban smeštaj, obezbeđujemo specijalne popuste, van redovne ponude, za naše pacijente u smeštajnim objektima u neposrednoj blizini ordinacije:
  6. Bespaltna izrada potvrde o lečenju kod nas sa navedenim cenama na osnovu koje pacijenti u nekim zemljama imaju refundaciju troškova, kao što je slučaj sa Švajcarskom.
  7. Turistički vodič za ture po Beogradu i Srbiji

Vaše je samo da želite novi osmeh, a mi ćemo organizovati sve ostalo!